Tjänster&Behandlingar

Relaxmassage

Relaxmassage

Relaxmassage påminner mycket om oljemassagen men skiljer sig från denna då den är en mycket mjukare massage som minskar din stressnivå.

Relaxmassagen ger dig garanterat avkoppling.

Behandlingen utförs genom att massageolja masseras in på kroppens olika delar. Relaxmassage är en helkroppsmassage där allt från ansikte till fötter behandlas. Behandlingen upplevs väldigt avslappnande och det kan vara svårt att hålla sig vaken. Efter massagen kan du ta en dusch för att ta bort oljerester. 

Följande ingår i behandlingen

  • Dusch före och efteråt om så önskas
  • Något att dricka, vatten, te eller kaffe med tilltugg

 Relaxmassagen är mjukare än oljemassage och är väldigt avslappnande. Massören jobbar med rytmiska rörelser och tillsammans med den dämpade belysningen och rogivande musik så somnar många kunder då avkopplingen är total. En himmelsk upplevelse helt enkelt. Jag har många olika sorters oljor som alla har en välmående och hälsosam effekt på kroppen.

 

Några viktiga råd! 

I förebyggande syfte rekommenderas en behandling varannan till var tredje vecka. 
Var försiktig med all massage om du har frakturer, benskörhet, feber, diskbråck, infektion, reumatisk sjukdom eller om du återhämtar dig efter en operation. 
Om du har en kärlsjukdom, cancer, diabetes, åderförkalkning eller någon annan sjukdom som du är tveksam om, rådfråga din läkare. 
Berätta för massören var du har värk, om du vill ha en mjuk, medium eller en lite hårdare massage samt på vilka ställen massören skall vara försiktig. 
Ät inte lunch eller middag senare än en timme innan massagen.
Drick gärna ett glas vatten efter behandlingen.