Tjänster&Behandlingar

Oljemassage

Oljemassage

Oljemassage påminner om den traditionella thaimassagen men skiljer sig från denna då den är en väldigt mjuk och behaglig massage som minskar din stressnivå.

Oljemassagen har en balanserande effekt på kropp och själ och ger dig garanterat ny energi. Under oljemassagen är du iklädd underkläder och handduk.

Behandlingen utförs genom att massageolja (ibland blandad med Thailändska örter) värms till kroppstemperatur för att sedan masseras in på kroppens olika delar. Oljemassage är en helkroppsmassage där allt från ansikte till fötter behandlas. Behandlingen upplevs väldigt avslappnande och det kan vara svårt att hålla sig vaken. Efter oljemassagen torkas oljan av med handdukar och om du vill så kan du ta en dusch efter behandlingen. 

Oljemassage påminner om den traditionella thaimassagen men skiljer sig från denna då den är en väldigt mjuk och behaglig massage, som minskar din stressnivå. Oljemassagen har en balanserande effekt på kropp och själ och ger dig garanterat ny energi.

Följande ingår i behandlingen

  • Dusch efteråt om så önskas
  • Något att dricka, vatten, te eller kaffe med tillhörande tilltugg

 Oljemassage är mjukare än traditionell thaimassage och är väldigt avslappnande. Massören jobbar med rytmiska rörelser och tillsammans med den dämpade belysningen och rogivande musik så somnar många kunder då avkopplingen är total. En himmelsk upplevelse helt enkelt. Jag har många olika sorters oljor som alla har en välmående och hälsosam effekt på kroppen.

 

Några viktiga råd! 

I förebyggande syfte rekommenderas en behandling varannan till var tredje vecka. 
Var försiktig med all massage om du har frakturer, benskörhet, feber, diskbråck, infektion, reumatisk sjukdom eller om du återhämtar dig efter en operation. 
Om du har en kärlsjukdom, cancer, diabetes, åderförkalkning eller någon annan sjukdom som du är tveksam om, rådfråga din läkare. 
Berätta för massören var du har värk, om du vill ha en mjuk, medium eller en lite hårdare massage samt på vilka ställen massören skall vara försiktig. 
Ät inte lunch eller middag senare än en timme innan massagen.
Drick gärna ett glas vatten efter behandlingen.