logotyp
Mali Thaimassage och Relax

En thaimassagesalong utöver det vanliga Vår salong är den ideala platsen för en stunds avkoppling för kropp och själ, en plats med vänliga och personlig personal. Efter 5år i branchen så vet vi hur en salong skall vara samt hur kunder vill bli mottagna. Vi erbjuder dom vanligaste behandlingarna men med det lilla extra som gör att fler och fler kunder upptäcker oss. Vi erbjuder både dricka och tilltugg i soffan efter din massage i en lugn miljö, vill du vara i fred så är detta inget problem, men vi finns hela tiden i närheten om du skulle behöva något.

Vi är en av endast några väldigt få (om ens någon annan thaimassagesalong har detta) som har nått den högsta kreditvärdigheten samt den högsta riskklassen. Detta är inget som man erhåller utan hårt arbete och mycket slit. Så du är hjärtligt Välkommen till Mali Thaimassage!

Utmärkelser & Erkännanden

När du kommer till oss titta gärna till på väggen till vänster om entrédörren där finner ni det som vi är riktigt stolta över och som bevisar att vi är ett riktigt seriöst företag där vi hela tiden försöker utveckla oss samt sprida information om vår verksamhet. Vår personal har fått flertalet erkännanden från kunder om hur duktiga dom är.

    • Högsta riskklassen (Gulddiplomet)
    • Högsta kreditbetyget (AA)
Vill ni boka tid hos oss så pröva gärna vårt nya bokningssystem ni hittar det här.

Kontakta oss

Mali Thaimassage
Bagarfruvägen 26
128 67 Sköndal
T: 0761 - 81 40 08

 

 

Tillbaka