fbpx

Thai fotmassage är tillämpningen av tryck inom vissa områden på fotsulorna.

En reflexrörelse i en annan del av kroppen stimuleras av manipulation av varje specifikt område.

Inom Zonterapi massage så används händer, fingrar, tummar, knogar och en liten rundad träpinne tillsammans med lotion eller olja.

Fotmassage, som den praktiseras i Thailand, är en gammal terapeutisk procedur som nu har blivit populärt. Ursprungligen så hölls kunskapen och teknikerna hemliga och kunskapen fördes vidare genom generationer av buddhistiska munkarna i det thailändska kungliga palatset.

Thai zonterapi är en kombination (sammanslagning) mellan de gamla helande konsten av Zonterapi, kinesiska Tuina, japansk Shiatsu och indisk Ayurvedi yoga. Genom att arbeta med fötterna, underbenen och knäna, så frigör denna 2000 år gamla, välrenommerad massagen, upp blockerad energi i kroppens många sen linjer (Thai-baserade meridianer) för att producera en djup och unik känsla av balans, avslappning och välbefinnande.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Bagarfruvägen 26• 128 66 Sköndal
Kontakta oss